top of page

Das alte Jahr vergangen ist

Nieuwsbrief n°
1
31 december 2020
Het klinkt haast als een opluchting, een grote zucht van verlichting bij het afsluiten van dit ongewone jaar. Maar het was niet allemaal kommer en kwel

Jan en Jo

31 december 2020

Das alte Jahr vergangen ist.... Het klinkt haast als een opluchting, een grote zucht van verlichting bij het afsluiten van dit jaar. En toch was niet alles kommer en kwel. De ongewone situatie bleek een aanzet voor nieuwe initiatieven en meer ontdekkingen. Zo posten we vandaag ons nieuwste muziekverhaal (het 17e reeds!): Ignace en Jo reflecteren over tijd, zowel in de muziek als in de beeldende kunst. Geniet van de gekozen muziek en beelden.


Onze website komt stilletjes weer tot leven. Restauratie is een werk van lange adem. De kunstzinnige coronawandelingen zijn weer helemaal live, ondertussen zijn het er al een 80-tal geworden.  De rubriek 'Terugblik', met links naar fotoreportages van vroegere uitstappen en reizen is nu verschoven naar een webpagina beschermd met een paswoord (om wille van privacy). Wil je terugblikken naar een reis die je vroeger met ons meemaakte, dan moet je je eerst aanmelden als nieuw lid via het 'Log In'-icoontje bovenaan, een paswoord ingeven en dan wachten op bevestiging. Dat is een eenmalige aanvraag. In de toekomst komen er nog pagina's exclusief voor leden van Kunstontmoetingen (bv. voor cursisten of reisgenoten). 


Van privacy gesproken, onderaan op de website vind je ons privacybeleid en bij een eerste aanmelding op de site kan je je cookiesvoorkeuren instellen. En zo zouden we helemaal up-to-date moeten zijn met GDPR ;-) 


Verder wensen we jullie een rustig eindejaar en goede start van een nieuw jaar met alvast het perspectief van nog meer Kunstontmoetingen.

bottom of page