top of page

Portfolio uitstappen en reizen

Kunst en architectuur

Kunstontmoetingen begeleidt uitstappen, reizen of architectuurwandelingen voor groepen, zowel voor een halve dag, een dag of meerdere dagen. Als reisbegeleider en gids wordt samengewerkt met het reisagentschap of busbedrijf naar keuze van de organisator. Ook het programma kan in onderling overleg bepaald worden.

Paris Philharmonie 2kl.jpg
*Exclusief voor 'leden' van Kunstontmoetingen.

Via de "'Log In'-knop bovenaan een aanvraag indienen, klik op 'aanmelden met e-mail', voer je e-mail en paswoord in en klik op 'inschrijven'.

 

Bevestiging volgt via e-mail. Lid worden is gratis, maar alleen bestemd voor vrienden van Kunstontmoetingen. Als lid krijg je toegang tot niet publieke pagina's.

Leuven zwemdok.PNG.opt500x325o0,0s500x32

Voor busreizen zijn de groepen beperkt tot 50 personen waarbij tijdens de reis het gezelschap in 2 of meer groepen gesplitst wordt. Op die manier kunnen we met 2 tot 3 gidsen/begeleiders het voorziene programma opdelen waarbij de groepen 'omwisselen'. 

Tijdens de dag zijn voldoende "netwerk"-momenten ingebouwd, want "kunstontmoetingen" zijn in de eerste plaats een sociaal gebeuren om mensen te ontmoeten en vrienden te maken.

Met ons eigen draadloos audiogidssysteem kan iedere deelnemer optimaal de uitleg volgen en toch de tijd nemen voor een foto.

bottom of page