top of page

Blijf-in-je-kot

103

Coronablog 2020 n°

30 juni 2020 - Laatste coronabericht

Met deze post sluiten we onze dagelijkse coronaberichten af. De vakantiemaanden staan voor de deur, een periode om te herbronnen en nieuwe inspiratie op te doen.

30 juni 2020 - Laatste coronabericht
30 juni 2020 - Laatste coronabericht

Met deze post sluiten we onze dagelijkse coronaberichten af. De vakantiemaanden staan voor de deur, een periode om te herbronnen en nieuwe inspiratie op te doen en ons voor te bereiden op een heropstart van Kunstontmoetingen vanaf september. Meerdaagse busreizen zijn uitgesteld tot volgend jaar, maar er zijn zeker alternatieve formules mogelijk dichter bij huis, met kleinere groepen en zoveel mogelijk in open lucht. Hoe we lezingen zullen volgen in een zaal met grotere groepen, is nog niet duidelijk, maar we zijn hoopvol en blijven creatief. En er blijft nog altijd het zoom-alternatief als 'back-up'.


Wil je op de hoogte blijven van onze plannen of vernemen wanneer er een nieuw bericht verschijnt over een interessante kunstactiviteit, registreer dan voor onze nieuwsbrief op de home pagina.


Met GC 't Blikveld in Bonheiden zijn reeds volgende afspraken gemaakt voor het volgende kunstseizoen:

  • De jaarcursus Kunstgeschiedenis loopt in ieder geval verder, al weten we nog  niet in welke vorm. Vorige jaren ging de cursus door in de grote zaal van 't Kranske waar de limiet op 100 personen lag. Met de huidige voorschriften van social distancing zou maximaal iets meer dan één derde daarvan plaats kunnen nemen. We wachten nog af hoe dit  verder evolueert.

  • Een nieuwe reeks Kunstontmoetingen is ingepland waarvoor je      nu reeds kan inschrijven bij 't Blikveld.

  • Daguitstap naar Dordrecht en Breda op 29 mei 2021. Meer info en      inschrijven via 't Blikveld. (nagekomen update: inmiddels uitgesteld tot 22 mei 2022).

Tenslotte wensen we onze trouwe bloglezers een goede vakantie en kijken uit naar een nieuw seizoen Kunstontmoetingen

30 juni 2020 - Laatste coronabericht
bottom of page